Evogen EVP 3D 40 serv

Evogen EVP 3D 40 serv

Evogen
nou
279,99 RON
Aroma:
Stoc epuizat
Cod Produs: C7798 Ai nevoie de ajutor? 0748520434
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

EVOGEN A INAUGURAT PRE-ANTRENAMENTELE FĂRĂ STIMULENȚI SUB FORMĂ DE PULBERE ÎN 2008 CU ORIGINALUL EVP. Din acea perioadă, literalmente sute de presupuși competitori au încercat să intre în această categorie cu puțin succes. De ce? Pentru că niciunul dintre aceste pre-antrenamente nu a fost conceput de un antrenor cu un sistem de antrenament construit (FST-7) în jurul creării fizicului în 3D. Sărim înainte cu 11 ani și mai multe titluri de Olympia mai târziu, împreună cu tehnologii mai noi, iar rezultatul a culminat în următoarea evoluție a EVP și în EVP-3D. Ești pregătit să #GET3D?

Clienții lui Hany nu se antrenează pentru primele zece locuri, așa cum tu nu te antrenezi pentru rezultate mediocre. Se antrenează pentru a câștiga, și vor o marcă de calitate în care să aibă încredere pentru a le oferi cea mai bună combustibil pentru motorul lor. Reputația sa de a construi fizicuri extreme este la fel de legendară ca acele imagini „3D” caraghioase care îți vin în minte când te gândești la campionii pe care îi antrenează. Acum Evogen îți oferă aceleași instrumente pentru a-ți construi propriul fizic 3D și pentru a-ți duce antrenamentul la un nivel pe care nu credeai că este posibil.

EVP-3D este perfect pentru cei care încă doresc concentrare mentală, dar sunt sensibili la cofeină și stimulente. Este ideal pentru cei care se antrenează târziu în noapte și trebuie să poată dormi după antrenament. Acest lucru ajută la asigurarea odihnei corespunzătoare pentru a se recupera și a construi mușchi de calitate. Este, de asemenea, o soluție excelentă pentru cei care folosesc stimulente pe tot parcursul anului și au nevoie să facă o pauză pentru a-și permite sistemelor lor să se reseteze. Acest produs este destinat exclusiv consumului de către adulți sănătoși, în vârstă de 18 ani sau mai mari. Nu utilizați acest produs dacă sunteți gravidă, așteptați să rămâneți gravidă sau alăptați. Consultați întotdeauna medicul înainte de a utiliza acest produs sau orice alt produs suplimentar alimentar. Nu utilizați acest produs fără a consulta medicul dacă utilizați orice medicament prescris sau fără prescripție medicală sau dacă aveți orice afecțiune medicală preexistentă. Încetați imediat utilizarea și consultați medicul dacă experimentați orice reacție adversă la acest produs. Nu utilizați dacă sigiliul de siguranță este rupt sau lipsește. Păstrați într-un loc răcoros, uscat, departe de umiditate și lumina soarelui.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Comeni Telefonice :
Luni - Vineri -- 09.00 - 19.00
Sambata -- 09.00 - 14.00

0748520434 comenzi@proteinemag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!