Revange Lifes Morning Pills conține o combinație de probiotice și enzime digestive de origine vegetală. Ingrediente de înaltă calitate cu enzime digestive brevetate asigură o digestie corectă. Combinația de probiotice facilitează absorbția nutrienților și îmbunătățește procesul digestiv. Fibra naturală crește activitatea bacteriilor benefice și facilitează multiplicarea acestora. Suplimentul Morning Pills Revange Lifes este recomandat sportivilor pentru creșterea performanței antrenamentelor și restabilirea vitalității corpului, precum și persoanelor cu probleme digestive.
Revange Nutrition Morning Pills 60 capsule sunt: Protecție pentru intestin, Imunitate îmbunătățită, Digestie mai bună, Lipsa disconfortului gastric, Absorbție mai bună a nutrienților. Compoziția Revange Nutrition Morning Pills 60 capsule: Lactobacillus Acidophillus - este unul dintre cele mai importante probiotice. Este un component al microflorei intestinale. Participă la procesul de fermentare lactică, adică transformarea lactozei în acid lactic și în producția de niacină, vitamina B6 și acid folic. Tulpina se află în tractul digestiv. Prin acțiunea sa, elimină simptomele tulburărilor sistemului digestiv. Crește absorbția produselor alimentare. Are un efect vindecător în caz de otrăvire alimentară. Susține, de asemenea, imunitatea organismului. În plus, reglează metabolismul lipidic.
Bifidobacterium Longum - au un efect de reducere a nivelului de cortizol - un hormon eliberat în răspuns la stres, adesea la o concentrație crescută la pacienții care suferă de depresie. De asemenea, inhibă inflamația în organism.
Lactobacillus Casei - aceste bacterii contribuie la protejarea organismului împotriva bolilor și limitează creșterea bacteriilor nocive. Se găsesc în intestin și în gură. Produc acid lactic, care reduce nivelul de pH în sistemul digestiv. De asemenea, îmbunătățesc digestia și previn inflamația intestinală.
Bifidobacterium Breve - bacterii care au capacitatea de a descompune multe produse alimentare. Inhibă creșterea bacteriilor nocive. De asemenea, acționează asupra sistemului digestiv, producând acid lactic și participă la fermentarea zaharurilor. În plus, susțin tratamentul colitei ulceroase.
Lactobacillus Brevis - o bacterie acid lactic restabilește homeostazia în microbiota intestinală. Crește imunitatea organismului, luptă împotriva inflamației și inhibă infecțiile tractului urinar.
Inulin - o fibră naturală și prebiotică care apare și se obține din țesuturile de depozitare ale plantelor. Concentrația cea mai mare apare în rădăcina cicoarei. Are un gust ușor dulce și are un index glicemic foarte scăzut, nu cauzează creșterea glucozei în sânge. Datorită structurii sale, inulina nu este digerată în tractul digestiv, de aceea trece nemodificată în intestinul gros. Este un mediu de reproducere pentru bifidobacterii, menține flora bacteriană normală în intestin.
Amilază fungică - este un grup de enzime vegetale care catalizează reacția de degradare a amidonului. Hidroliza legăturilor α-1,4-glicozidice prezente în amidon produce triozele și dizaharidele corespunzătoare. Amilaza facilitează astfel digestia alimentelor bogate în amidon - inclusiv cereale și leguminoase.
Protează fungică - sunt enzime de origine vegetală care rup legăturile peptidice din proteine, condiționându-le digestia. Aminoacizii rezultați în urma descompunerii proteinelor participă la multe reacții biochimice importante în organism, acționând, printre altele, ca material de construcție pentru țesutul conjunctiv și ca substrat pentru sinteza neurotransmițătorilor, hormonilor și enzimelor.
Celulază - un grup de enzime care descompun celuloza. Acestea hidrolizează parțial pereții celulelor vegetale, astfel încât să crească digestibilitatea și valoarea nutritivă. Celulaza ajută la eliberarea nutrienților conținuți în fibrele legumelor și fructelor.
Inveratază - o enzimă care catalizează hidroliza unei legături de fructofuranozidă-zaharoză pentru a forma glucoza și fructoza.
Lactază - este o enzimă cu activitate β-galactozidază, care descompune lactoza (zahărul din lapte) în glucoză și galactoză. Este produsă în mod natural de către celulele prezente în intestinul subțire, dar odată cu înaintarea în vârstă, activitatea sa scade, deoarece după perioada de sugar, laptele încetează să fie alimentul de bază al omului. În absența sintezei lactazei, lactoza nedigerată trece în intestinul gros, unde suferă fermentare bacteriană în acizi organici și gaze, provocând disconfort digestiv după consumul de produse lactate. Presiunea osmotică crescută de lactoză determină intrarea apei în intestin și rezultă în diaree.
Lipază - un grup de enzime hidrolitice responsabile de descompunerea esterilor acizilor grași în monogliceride și acizi grași liberi, care sunt absorbite în intestin, constituind substraturi pentru reacțiile metabolice care au loc în organism. Lipaza este folosită și cu succes în tratarea diareei grase.
Dozaj: 2 capsule pe zi.